RIJLESSEN

Het is zover! Je mag met autorijlessen beginnen als je 16,5 jaar bent en examen doen als je 17 bent. Kijk ook op de site www.2todrive.nl voor meer informatie. 

Sommige leerlingen willen direct beginnen, anderen wachten nog liever even. Wanneer je ook begint, zorg dat je een rijschool kiest die bij je past. Autorijden is leuk, dat geef ik je graag mee. Met jouw doel helder voor ogen werken we samen aan het behalen van je rijbewijs.

Je kunt de lessen in je eigen tempo volgen. Zo kun je kiezen voor lessen van één uur of anderhalf uur en je bepaalt zelf het aantal lessen per week. Bij het plannen van je lessen hou ik zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeur. Mijn advies is om je rijlessen op een vast moment in de week in te plannen. Het is dus mogelijk en ook mijn aanbeveling om een vaste dag en tijdstip te reserveren (eventueel voor langere tijd). 

Een les afmelden kan tot minimaal 24 uur van te voren. Daarna wordt de gemiste les in rekening gebracht. Lesdagen en lestijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 19.00 uur.